Bolig

Tips til at få solgt din bolig hurtigt

919Views

Det kan være en enorm stressfaktor for mange, hvis det er en udfordring at få sin bolig solgt. Det kan i nogle tilfælde tage mange måneder eller år, at få solgt sin bolig, hvilket er en rigtig ærgerlig situation at stå. Det er ikke altid op til dig at gøre særlig meget ved sagen, men det kan være en fordel at sørge for alt benarbejdet, som er i dine hænder. Vi har skrevet en liste med konkrete tips til, hvordan du kan sætte hastigheden op på salget af din bolig.

Det udvendige

Den generelle regel, som kan sætte hastigheden op på salget af din bolig er, at du sørger for at der altid er pænt og rent.

Hvis du er en af de heldige ejere af en have, så er der en række ting, som du bør sørge for. Du skal først og fremmest sørge for, at græsset er slået. Det kan i sig selv, have en kæmpe indflydelse på udseendet. Herefter skal du sørge for at gemme haveredskaberne væk og ikke mindst børnenes eller dyrenes legetøj også.

Alt afhængigt af vejret, kan du overveje at lægge hynder i havemøblerne og slå parasollen op, det kan give en stemning af hygge, som de fleste boligjægere søger.

Det indvendige

Entréen og bryggerset– er det første man bliver mødt af, når man kommer som boliginteresseret. Derfor kan det betegnes som det andet førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt at fange købers interesse allerede her. Du kan gøre et positivt indtryk ved at sørge for, at der først og fremmest ikke lugter dårlig i hjemmet. Dårlig lugt kan være med til at give et dårligt indtryk, som kan have en afskrækkende effekt på køber.

Køkken– nogle eksperter mener, at det kan have en positiv indvirkning på købere, hvis man har hjemmebag i ovnen, når der kommer interesserede køber, og beser boligen. Dette er dog ikke et must.

Det er først og fremmest vigtigt, at der er pænt og ryddeligt i køkkenet. Du skal sørge for at få karklude og opvask væk fra vasken, sørge for at bordet er pænt og ryddeligt, og dernæst bør du fjerne overflødige lister og opslag fra køleskabet.

Sidst men ikke mindst, så kan det have en god virkning på boligkøbere, at der bliver stillet nogle urter i vindueskarmen og ikke mindst noget grønt på bordet også.

Badeværelset– de samme regler gælder for badeværelset som for køkkenet. Det er enormt vigtigt, at toilettet fremstår rent og ryddeligt. Sørg eksempelvis for at slå toiletsædet ned, fjern tandbørster, tøj og håndklæder fra gulv. Sørg eventuelt for en frisk blomst ude på badeværelset.

Stue og soveværelse – Det er vigtigt, at disse rum ikke er ’proppede’ med møbler og pynt. Sørg eventuelt for at fjerne nogle ekstra ting fra gulvet, jo mere fri gulvplads, des større ser rummet ud.

Du skal derudover sørge for, at der ikke hænger en masse kabler som disse, ned fra tv og højtalere, som giver rummene et rodet udtryk

Du kan med fordel kontakte en boligadvokat som denne, som kan hjælpe dig med alt det praktiske papirarbejde. Du er på den måde sikker på, at alle formaliter og papirarbejde bliver håndteret korrekt og efter bogen.