Bolig

Få styr på støbning af gulv til dit badeværelse

1.25KViews

Det er aldrig let at foretage en støbning af et gulv, da der er mange dele, du skal igennem, før det bliver perfekt. Dog er det noget, som alle kan gøre, da det ikke kræver nogen uddannelse at gøre. Mest af alt handler det om, at du griber det professionelt og går alle de punkter igennem, som der nu engang skal til. For at læse mere om selve processen og disse lag, kan du kigge her.

Du skal huske på, at når du skal støbe et gulv til dit badeværelse, så er det vigtigt, at du husker følgende punkter:

  • Det skal kunne holde til fugt.
  • Det skal ikke være 100% lige.

Derfor skal det ikke være lige

Det kan virke besynderligt på nogen, at ens gulv ikke skal være helt lige, når det kommer til ens badeværelse. For det er klart, at man i alle andre rum, ville sørge for at lave det helt lige. For det er ikke særlig sjovt at sidde på sit kontor med en kontorstol og glide henad gulvet, fordi du ikke gjorde det lige fra starten af.

Hvis du tænker over det, giver det sig selv, hvorfor det er anderledes for dit badeværelse. For her skal du have et rum, hvor der skal kunne komme vand fra dit bad og så skal det ende i et afløb. Hvis du har lavet gulvet helt lige, vil det ikke flyde ned mod afløbet men blot være på dit gulv, og så skal du hele tiden fjerne det.

Det er ekstrem vigtigt, at du husker det, når du skal i gang med at støbe dit nye gulv til dit badeværelse.

Samtidig er det klart, at det skal kunne holde til fugt, og det giver nogle andre krav til den beton, som du benytter. Men det er noget, du kan få svar på nede i dit lokale byggemarked.