Andet

Har din virksomhed den rigtige branddør?

338Views

Sikkerhed er altid vigtigt og bør ikke være noget, som man tager let på, især ikke når man som virksomhedsejer har et ansvar overfor ens medarbejder, kunder osv. Der er mange forskellige måder hvorpå, at man kan sikre sig selv og sine medarbejdere blandt andet med tyverialarmer, brandalarmer, arbejdssko osv. Alle disse tiltag er meget vigtige, når man har ansvaret for andres sikkerhed, da der nemt kan gå noget galt, som kan få store konsekvenser for både virksomheden og den enkelte person. Derudover er der også en anden form for sikring, nemlig forsikringer, som også er meget vigtige at have. Mange af dem dækker virksomheden for eksempel i forbindelse med tyveri eller brand, men ulykkesforsikring på sine medarbejder, når de er på arbejde, er mindst lige så vigtig.

Branddøre af metal

Et andet vigtigt middel hænger lidt sammen med brandalarmen, nemlig branddøre af metal. Mange virksomheder, især produktionsvirksomheder og store detailvirksomheder, har mange branddøre så kunder og medarbejder hurtigt kan komme ud, hvis der skulle opstå en brand i virksomheden. Når det kommer til en branddør, så er det ikke helt lige meget, hvilket materiale døren er lavet af, da dens funktion jo både er at få folk ud af bygningen men til dels også at holde flammerne inde i bygningen. Derfor er Branddøre af metal det bedste.

Andre materialer end metal

Hvis du nu har nogle branddøre i din virksomhed, som er lavet af for eksempel glas eller træ, så har disse materialer samme udfordring, nemlig at de kan brænde eller smelte. Glas er dog noget stærkere end træ, når det kommer til flammer fra en brand, da glas ikke kan brænde på samme måde som træ med derimod smelte ved høje temperaturer. Derudover bliver glas hurtigt meget varmt sammenlignet med metal. Metal har et utroligt højt smeltepunkt, hvilket gør det oplagt som materiale til branddøre.

Skriv et svar