Andet

Få styr på rodet – lav orden med ringbind

1.09KViews

Skrivebordet er fyldt med papir. Det er svært at overskue præcis, hvad der er hvad. Du roder rundt i det, for du kan ikke finde det papir med invitationen til fødselsdagen, som du netop står og skal bruge. ”Jeg må rydde op i det i morgen”, tænker du, men ligeså snart man har ryddet det op, så går der ikke længe, før skrivebordet igen ligner noget der er løgn. Hvad stiller man op med alt det, som ligger og flyder? Svaret er: sætter det i ringbind!

En god måde at skabe orden i papirer og andet rod på skrivebordet er at sætte det hele i ringbind. Ringbind er nemlig en god måde at få et overblik og skabe orden. Man skal selvfølgelig vælge at organisere sine ting på en måde, som passer bedst til en selv, men her er alligevel et par forslag.

Forskellige farver er fedt

Ringbind kan fås i mange forskellige farver. Det er en helt oplagt mulighed for at skabe overblik. Så vælger du blot, hvilke typer papirer, der hører til en bestemt farver. Det kan eksempelvis være, at kvitteringer og regninger sættes i de grønne ringbind, mens forsikringspapirer sættes i de blå. Så ved du næste gang præcis, hvilke mapper du skal lede i.

Organiser med tekst

Hvis du er typen, der ikke bryder sig om, at reolen er fyldt med forskelligfarvede ringbind, så kan du nøjes med én farve. De fleste ringbind har nemlig en lille plastiklomme udenpå, hvori man sætte en lap papir, hvor der står, hvad mappen indeholder. Er der ikke sådan en lille plastiklomme, kan du skrive eller tegne på ringbindene med en tus. Så skaber du orden, med mulighed for personlighed.

Derudover kan man indsætte faneblade i sine ringbind således, at det er endnu nemmere at finde det, som man skal bruge.

Skriv et svar