Møbler

Derfor skal din baby have en sengerand

1.14KViews

Når de små kommer til verden, er der mange ting, der skal være styr på. Puslebordet skal være på plads, barnevognen skal være købt, og tremmesengen eller vuggen skal redes med blødt og lækkert sengetøj. Har du endnu ikke en sengerand til barnets seng, så får du her nogle gode råd til, hvorfor sådan en er vigtig at have i børneværelset.

Sengerande kommer i alskens farver. Lyserød, blå, lilla, med ugler, med katte og andre sjove ting. Et roligt design er dog ofte lig med en mere rolig søvn, så en simpel sengerand er for mange at foretrække. En sengerand er dog ikke kun for synets skyld, men den forhindrer også de små i at få arme og ben ud mellem tremmerne. Derudover forhindrer den ligeledes træk, således at barnet ligger varmt, trygt og godt i sin seng, hvad end det er en krybbe eller en tremmeseng.

En hyggelig hule til de mindste

Når barnet kommer ud af maven, er det en stor omvæltning. Før har det været vant til varme og tryghed hele tiden, og den tryghed kan du genskabe med en sengerand. De fleste babyer sover bedst, når de er omfavnet af noget blødt og varmt, og lige præcist den følelse kan en sengerand give. Det er næsten som en hyggelige hule, der giver et trygt rum adskilt fra omverdenen, når de mindste skal sove.

Så en sengerand er ikke blot en hyggelig tilføjelse til dit barns seng, men det er også et middel til at skabe de bedste omgivelser for dit barn, når det skal sove i sin egen seng.  Den gengiver den følelse, barnet havde, når det lå i maven, og det bidrager til en meget bedre og mere rolig søvn.

Skriv et svar