Møbler

Optjen points på søvnkontoen ved at investere i en kvalitetsseng

1.13KViews

Vi udskifter ikke vores seng mere end 4 – 5 gange i løbet af hele vores liv, så det giver ikke rigtig mening at gå på kompromis med kvaliteten. Der er ikke noget værre end at vågne op med ondt i ryggen, fordi du ikke har en seng og madras, der tilfredsstiller dine søvnbehov. Det kan faktisk være utrolig skidt for din ryg, hvis du har en alt for blød eller stenhård madras. Det samme gør sig gældende for sengerammen, der kan være ustabil og knirkende, hvis man ligger utroligt om natten. Gør derfor dig selv en tjeneste, og køb en seng, som din ryg kan være stolt af. Vi giver dig alle de bedste råd herunder.

3 gode råd til en bedre og mere pålidelig søvn

Der er selvfølgelig andre aspekter af din levemåde, som bidrager til din overordnede søvnoplevelse, men du kan allerede krydse én af årsagerne af listen, hvis du investerer i en ordentlig seng. Se et stort udvalg af billige kvalitetssenge.

Få længden og bredden rigtig

Dette er selvfølgelig noget, som du altid kan prøve ad, når du er ude og kigger på senge. Der er dog nogle tommelfingerregler, som du altid kan have med dig. Det er også brugbart, hvis du får inspiration online. Er du single og leder efter en enmandsseng, så bør du mindst have 90 cm i bredden, mens en seng til to personer gavner godt af 180 cm i bredden. Du kan selvfølgelig investere i en 140 cm bred seng, hvis det ikke er hver nat, du har besøg af en kæreste eller andet. Længden af sengen bør være omkring 20 cm længere end dig, så hvis I er to, så gå efter den højeste af jer.

Hvordan ved man, om en madras er for hård eller blød?

Det korte svar er, at man ikke altid kan bestemme det. Det er en personlig sag, og den nemmeste måde at finde ud af det på, er at prøve at lægge dig ned. Føler du, at sengen understøtter hele din bagerste del af kroppen tilstrækkeligt? I så fald har du fundet en god kandidat. Husk, at du altid kan udskifte madrassen.

Sengen skal passe ind i soveværelset

Der findes mange slags senge derude på markedet. Der er farverige, træfarvede, mørke, fyldige og knap så fyldige. Hvad passer ind i din smag og indretning?

Skriv et svar