Have

Forlæng sommeren med en overdækket terrasse

1.22KViews

De fleste mennesker nyder at sidde på terrassen om sommeren og nyde et koldt glas rosévin i sommervarmen, aftensmaden der kommer lige fra grillen, eller en kop kaffe til de kølige sommeraftener. Desværre er det danske sommervejr ikke altid til at spøge med. Kulde og regn har det med at snige sig ind i sommeridyllen, hvilket gør den ellers behagelige terrasse-oplevelse både våd og kold. En god løsning kan være at anskaffe sig en overdækket terrasse. På denne måde kan man sidde trygt og godt i tørvejr og holde på varmen, så man ikke behøver gå på kompromis med de kolde fødder og det gode glas hvidvin.

Hele året rundt

En fordel ved en overdækket terrasse er, at havemøblerne, grillen, potteplanterne, og hvad du ellers pryder terrassen med, er i sikkerhed for regn og dug hele året. Desuden er der mulighed for at holde på varmen med en overdækket terrasse, da varme søger opad, hvorved du får mulighed for at kunne bruge terrassen hele året, og ikke kun om sommeren. Desuden kan du tilføje en terrassevarmer, så I lettere kan holde varmen, når I sidder ude og griller, spiser, spiller brætspil, hyggesnakker og hvad I ellers ønsker at bruge jeres hyggeaftener på terrassen til.

God holdbarhed med en overdækket terrasse i stål

Hvis du ønsker en overdækket terrasse som kan holde på varmen og ikke slides op efter én sommer, kan du vælge en overdækket terrasse i stål, med 15 års garanti fra Lyngsoe. Denne kan leveres i galvaniseret stål, som kan blive pulverlakeret i lige den farve og beklædning som du ønsker, sådan at det kan passe flot og naturligt til huset. Taget er en 5-lags termoplade i polycarbonat, som gør at du kan holde varmen, undgår kondens, og at det kan tåle både blæst og sne, så du kan have din overdækkede terrasse hele året rundt.

Skriv et svar