Bolig

Lån af penge til køb af designermøbler er populært blandt danskerne

941Views

Danmark er hjemland for nogle af de største møbelarkitekter gennem tiden. I denne forbindelse kan navne såsom Finn Juhl, Hans J. Wegner, Børge Mogensen, Kaare Klint og Arne Jacobsen blandt andet nævnes. I og med, at så store navne er fra det danske land, så er det kun naturligt at det danske folkefærd har en særlig kærlighed til deres designermøbler.

Faktum er dog, at det er møbler, der ikke er specielt billige. Det kan derfor være svært at finde de midler, der er krævet, hvis man gerne vil købe seks stk. Syver-stole fra Arne Jacobsen til spisebordet eller en flot tremmesofa, som bl.a. Børge Mogensen er kendt for at have designet. Derfor er der mange, der er tilbøjelige til at låne de penge, de skal bruge hertil.

Kan et lån til køb af designermøbler forsvares?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det ikke er alle lån, der kan forsvares. Er dit TV i stuen kun et halvt år gammelt, så kan det være svært at finde en god grund til, hvorfor du bør optage et lån, du kan bruge til at betale for et nyt TV. Det samme gør sig gældende, hvis du næsten lige har udskiftet din PC eller har købt en ny sofa, du har stående i din stue.

Er det også noget, der gør sig gældende, når snakker falder på designermøbler? Langt de fleste mener, at det er noget, der bedre kan forsvares. Det er der flere årsager til, men det er dog i høj grad noget, der handler om, at det er møbler, der holder sin værdi ganske pænt, såfremt du sørger for at købe dem brugt og til enten under eller til markedsprisen.

I sidste ende er det dog op til dig selv at vurdere, om du f.eks. har lyst til og kan forsvare over for dig selv, at du optager et forbrugslån, der kan bruges til at betale for diverse nye møbler til din bolig. Der er som sådan ikke noget, der er rigtigt eller forkert i denne sammenhæng, så når det kommer til stykke, så er det faktisk helt og aldeles op til dig selv.

Er det muligt at tjene penge på designermøbler?

Designermøbler er noget, der handles meget med i Danmark. Der findes endda forhandlere, der har specialiseret sig i køb og salg af brugte designermøbler. Det beviser, at det også er noget, du godt kan tjene penge på – ikke at det er nemt, men at det er muligt. Hvis det hele er finansieret med et lån, så vil det dog ikke just blive nemmere for dig.

Hvis du skal gøre dig forhåbninger om at tjene penge på køb af og salg af disse møbler, så er du derfor bedre stillet ved ikke at have et lån, der også skal tages hensyn til. Skal de blot bruges til eget brug, så kan langt de fleste sagtens retfærdiggøre overfor sig selv at optage et lån, så de endelig kan få den Svanen i sort læder, de altid har drømt om.

Skriv et svar