Bolig

Hvilke DIY-projekter skal du i gang med i efteråret?

893Views

Den mørke tid byder ofte på DIY-projekter, hvor det enten kan være at sy nye puder til sofaen, men også at bygge et nyt skrivebord til kontoret. Mulighederne er mange og igennem de seneste år, er det blevet meget populært at bygge og kreere sine egne ting og sager. Nedenfor kan du læse om noget, du kan lave henover vinterhalvåret.

Hvad kan du bygge dit nye DIY-bord af?

Når det kommer til at bygge et nyt bord, så afhænger det meget af, hvilken type bord det er. Limtræsplader er rigtig gode at bruge til forskellige træprojekter, men hvad kan du bruge limtræsplader til? Limtræsplader er perfekte at lave hylder af, du kan skære dem til og sætte dem op med læderstropper. Derudover er limtræsplader også gode til at lave en kontorplads, da det ikke kræver en tyk bordplade. Er det derimod et spisebord, du vil lave, så er det en god idé at bruge nogle rustikke planker. Det kan også sagtens være nogle gamle gulvbrædder, som du giver nyt liv. For at give bordpladen et gammelt look, så kan du købe noget træolie drivtømmer, som giver et gråt look, så det ligner, du har hevet brædderne op fra stranden.

Hvor skal du starte?

Når du vil lave om i dit hjem og gerne vil lave nogle ting selv, så er det en god idé at tage et rum ad gangen, så det bliver færdigt, og du ikke har gang i 20 projekter forskellige steder. Er du i gang på kontoret, så kan du lave et nyt skrivebord, hvor du har nogle hylder til og en opslagstavle. Er du i gang i stuen, så kan du lave et nyt spisebord, hvor du samtidig laver en vinreol ud af en gammel palle. Du kan også bygge en sofa ud af gamle paller. I køkkenet kan du ud af træstubbe lave barstole, hvor du får en smed til at bukke noget jern, som fødderne kan støtte på. Der er rigtig mange muligheder og idéer, men koordinering og planlægning er en god ting, når du kaster dig ud i at lave DIY-projekter. Ofte kan det ene projekt lede til det andet, da du sikkert vil opleve en stor tilfredsstillelse i at have lavet dine ting selv.

Skal hele dit hjem være DIY eller kan du blande?

I dag er det blevet meget populært at indrette sit hjem med genbrug, DIY-projekter og helt nye ting. Ved at gøre det på den måde, så skaber det enormt meget personlighed i hjemmet. Så er der også meget at tale om, når du får gæster. Både hvordan du har lavet de forskellige ting, men også hvor du har fundet de gode loppefund henne. Der kan gå helt sport at finde ting til hjemmet, som passer godt ind. Selvom det hedder DIY-projekter, så kan du også sagtens få hjælp til at lave dem, det kan være, at der er en teknik, du skal lære, som en af dine venner måske kan hjælpe med.

Skriv et svar