Andet

Storbyferie – sådan kommer du billigt afsted

1.1KViews

De store byer har deres helt egen charme med masser af liv og kulturelle oplevelser, der ofte står i stor kontrast til, hvad vi er vant til i lille Danmark. Storbyferien er ganske vist storslået, men den kan ogsåhurtigt blive dyr, hvis du ikke passer på pengene. Netop dette får du hjælp til med denne lille guide, som giver dig et par råd til, hvordan du kan komme billigere afsted på storbyferie.

Gå udenom de typiske storbyer

Når vi tænker påstorbyferie, tænker vi som oftest påhovedstæderne rundt omkring i de forskellige lande. Disse er naturligvis de største byer, men til gengæld er det ogsåde dyreste byer. Sandheden er, at storbyferien sagtens kan udforme sig i en lidt mindre by. Uanset hvilket land, du ønsker at tage på storbyferie i, er det derfor en god idé at lave lidt research påde næststørste byer eller måske endda de endnu mindre byer, hvor der foregår meget kulturelt, som også kan give dig følelsen af storby. Selvfølgelig er ikke alle byer lige egnede til storbyferie, men bruger du lidt ekstra tid på at undersøge mulighederne, finder du meget muligt frem til billigere alternativer til de typiske storbyer.

Rejs udenfor sæsonen

Et typisk råd for turister påbudget, som du sikkert har hørt flere gange, er at rejse udenfor sæsonen. Selvom det ikke nyt, er det alligevel værd at understrege, eftersom det er utrolig effektivt. Er du eksempelvis studerende eller af andre årsager har lidt mere fleksibilitet i forhold til din rejse, kan du med fordel rejse i de mindre populære uger, hvor prisen pårejserne er lavere og mere budgetvenlige.

Byt bolig i ferien

Er du frisk påat leve et helt autentisk storbyliv, er boligbytte en helt oplagt mulighed, der samtidigt ogsåer en hel del billigere. Du kan lige så godt udnytte chancen, når din bolig alligevel står tom, mens du er afsted. Der findes både danske og udenlandske hjemmesider, hvor du kan komme i kontakt med andre boligbyttere. Vær dog altid kritisk og søg altid kun via de gængse hjemmesider indenfor feltet, da disse har en større troværdighed.

Er økonomien trods alt ikke til en rejse, så har du mulighed for at få hjælp til finansieringen –læs mere her.

Skriv et svar