Andet

Lav det perfekte badeværelse i din bolig

342Views

Er du i gang med at lave om på hele din bolig, og er nu kommet til badeværelset? Badeværelset er et rum, som primært har en praktisk funktion – nemlig at gå i bad, på toilettet og den slags ting. Men nu er det også sådan, at et rum godt kan være både flot og praktisk, og det skal det handler om her. 

Tænk over materialer og detaljer

Normalt er der en tendens til, at man ikke tænker så meget over, hvordan badeværelset ser ud, fordi det netop ikke er et rum, man opholder sig i på samme måde som de andre rum. Men faktisk er det et rum, hvor man ligesom i alle de andre rum også bør gøre noget ekstra ud af det, for at gøre det personligt og sætte det i sammenhæng med resten af hjemmet.

Her kan man eksempelvis tænke lidt over, hvilke fliser man vælger, hvilke farvetoner man kører i og om der skal være andre fine detaljer. Bare fordi det er badeværelset, betyder det ikke, at det ikke også kan være vildt hyggeligt og stilet.

Gør det muligt at komme i hjemmespa

Når man nu er i gang med at lave sit badeværelse lækkert og brugbart, så kan man jo overveje, om man ikke skal gøre det muligt at komme i spa på sit helt eget badeværelse. Det giver i hvert fald lidt ekstra luksus. 

For at få inspiration til, hvordan dit hjemmespa skal se ud, kan du eventuelt selv tage på spaophold i Danmark, gerne flere forskellige steder, så du har de bedst mulige forudsætninger for at skabe det helt perfekte hjemmespa på dit badeværelse. Her kan du altså selv vælge ud, hvad du synes kunne være dejligt at have i dit hjemmespa.

Skriv et svar