Andet

Børnene er flyttet – hvad kan I nu bruge deres værelser til?

904Views

Børnene er nået den alder, hvor de flyver fra reden, og nu har I et frit rum i huset, men hvad skal I bruge det til? Hvis ikke man tænker over det, kan rummet hurtigt ende som et slags pulterkammer. Brug i stedet lidt tid på at tænke over, hvad I godt kunne tænke jer, at rummet skal indeholde. Her kan I få et par idéer til, hvad man kunne overveje at bruge det tomme rum til.

Nøjagtig hvad jeres ekstra rum kan bruges til, afhængig selvfølgelig af mange faktorer, eksempelvis hvor stort rummet er, dets placering, og hvad I ellers har af rum i huset.

  • Hvis I har et ekstra rum, kan det være en god idé at indrette det til et gæsteværelse. Så kan vennerne overnatte, hvis aftenen blev ekstra festlig eller børnene kan sove der, hvis de kommer hjem på weekend. I kan også kombinere idéen om et gæsteværelse, med andre idéer, hvis I eksempelvis anskaffer jer en sovesofa, som passer ind i indretningen.
    Se mere er: https://ide.dk/dagligstue/sofaer/sovesofaer/c-174/

  • At have et ekstra rum i huset, kan være en god mulighed for at lave et hobbyrum. Hvis I er kreative, kan I bruge rummet til at udfolde jeres kreative evner – og det smarte er, at man blot kan lukke døren, når man ikke har tid til at lave mere. Så kan projektet og alt dets rod ligge klar til næste gang, man har tid.

  • Hvis I godt kan lide at arbejde hjemmefra, er et ekstraværelse en oplagt mulighed for at indrette et hjemmekontor. Det kan være en god måde at opdele arbejdstid og fritid, hvis man arbejder hjemmefra. Så ved man, at arbejdet foregår der, og resten af huset er lig med fritid. Ellers kan man ikke risikere, at det hele flyder sammen, og man aldrig rigtig har fri.