Andet

Giv dig selv og din krop et godt helbred med en støttepude

855Views

Mange af os kender det: Man ligger i sengen om aftenen eller om natten og prøver at sove, men man føler ikke rigtig at man kan finde ud af at finde den helt rigtige stilling at ligge i – både så man har en oplevelse af at man ligger rart og behageligt, samt så kroppen ikke belastes på en særlig måde i liggepositionen.

Heldigvis er der råd for dette med en krops- eller støttepude. En kropspude eller en støttepude er en særlig form for pude, som aflaster kroppen ved at give den de bedste betingelser, enten når man sidder ned eller når man ligger og, for eksempel, prøver at få sin nattesøvn. Ved en sådan pude bliver man, på en behagelig måde, tvunget til at ligge korrekt med både hovedet, nakken og ryggen, sådan at kroppen har de mest optimale betingelser for komfort uden belastning, og som kan reducere dine smerter.

Forskellige behov, forskellige puder

Hos Fossflakes kan du finde et bredt udvalg af forskellige former for støttepuder eller kropspuder – det afhænger blot af dit behov for støtte og komfort.

For eksempel kan du vælge en Comfort-U, som er en stor kropspude, som både støtter, beroliger og aflaster hele kroppen. Derfor er denne rigtig god til at hjælpe dem, der indimellem har vanskeligt ved at finde en god soveposition om natten, samt til at finde både smertelindring og til at finde ro. Samtidig reducerer Comfort-U både ledsmerter og muskelspændinger, og er generelt en alsidig støtte til hele din krop.

Til dem der indimellem oplever at have problemer med nakkeområdet, for eksempel med træk eller spændinger i nakken, kan en Chiropractic hovedpude være en rigtig god idé. Her kan du både sove på siden og på ryggen, alt efter hvad der behager dig, og puden hjælper til at finde en god hvilepositon for både nakken og ryggen.