Bolig

Skab det perfekte teenageværelse med House Doctor

1.33KViews

Teenagere vil ofte gerne bestemme de fleste ting selv, og når det kommer til deres værelse, har de også mange meninger om, hvordan det helt præcist skal se ud. For dem er værelset et sted man bruger meget tid, og hvor man kan trække sig tilbage og bare slappe af. Lidt alla et ”safe place”. Når de har venner på besøg, er det typisk også her de opholder sig, så værelset skal gerne være så personligt som muligt.

Hos House Doctor finder du produkter til hele hjemmet, og de er konstant med på moden, så du altid er opdateret om, hvad der er populært. Deres produkter strækker sig over et stort udvalg, og med deres mange forskellige og varierende produkter, er der mulighed for at kombinere dem på et utal af måder, så de matcher den ønskede stil.

Belysning er et must

Hvad end man er baby, teenager, eller voksen, så har man brug for lamper på sit værelse. Og udover at være kilden til lys, især nu hvor det begynder at blive så mørkt, så har lamper også en dekorativ funktion. For i dag er en lampe ikke bare en lampe, og der findes tusindvis af forskellige varianter. Hos House Doctor har de også et stort udvalg af lamper der både er simple, moderne og unikke.

House Doctor tilbyder både gulv-, loft-, væg-, og bordlamper, i enkle farver og modeller. Blandt andet tilbyder de en smal og aflang lampe i messing, der fås som både gulvlampe, og til skrivebordet og væggen. Derudover har de også en sød lampe, der består af to kugler, den ene i glas og den anden hvid. Også denne fås i både bordlampe og væglampe, og findes i både sort og messing.

Det er også rigtigt populært med lyskæder, især blandt piger, og dem har House Doctor også nogle af. De findes i flere forskellige varianter. Nogle har store pærer, mens én har små stjerner. En anden lyskæde har så små pærer, at det ser ud som om lyset er inde i ledningen, hvilket skaber en sød effekt.

Nips og andre ting til pynt

Det er uden tvivl de små dekorative ting, der virkelig giver et hjem og ikke mindst et værelse liv. Bestemt ét sted på værelset er kendt for at tage meget af en teenagers tid, nemlig sengen. Og selvom en seng umiddelbart virker som et simpelt møbel, kan måden man pynter den på, virkelig gøre noget ved rummet.

House Doctor tilbyder en lang række puder, pudebetræk og tæpper, der er med til at gøre sengen både pæn og indbydende. Deres tæpper er i et utal af forskellige mønstre og simple farver, og deres puder fås ligeså i søde mønstre og teksturer, der tilføjer sengen lige dét ekstra. Derudover har de også gulvtæpper der kan give rummet en varm stemning, og hvis man har meget gulvplads, er det også en perfekt måde at udnytte pladsen på.

Kurve er også en sød lille detalje, der samtidig kan bruges som opbevaring, for eksempel til førnævnte tæpper og pudder. House Doctors kurve er hovedsaligt i naturlige materialer og enkle designs. Nogle er med låg andre er ikke, og så har de også et udvalg af stofkurve, med søde motiver. Derudover tilbyder House Doctor også metalkurve,

Små krukker og lysestager er også noget du kan finde hos House Doctor. De kunne for eksempel stå i vindueskarmen eller på skrive- eller sengebordet, hvor de er med til at give værelset det sidste touch.

Du kan se mange flere produkter fra House Doctor her.

Skriv et svar