Møbler

Sådan finder du antikke møbler til dit hjem

1KView

Vil du gerne give dit hjem et ekstra personligt præg? Med antikke møbler kan du opnå en helt unik indretning, der har mere sjæl og historie bag sig. Der findes masser af velholdte og smukke fund, og hvis man er heldig, kan man også slippe afsted med en god pris.

De gamle designklassikere kan være svære at få fingrene i, så det er om at være hurtig, når muligheden byder sig. På Lauritz.com er der en masse antikke møbler på auktion, som kan blive dine mod det rigtige bud. Som den førende kvalitetsaktion opnår man en anderledes shoppingoplevelse, der kan føre til et unikt fund. Der er borde, stole, sofaer, reoler og meget mere at finde, og de kommer alle i forskellig stand og alder. Du kan også finde et bredt udvalg af kunst, lamper og keramik.

Et hjem med historie

Dit hjem afspejler din personlighed, og man opnår ofte de bedste og mest inspirerende resultater ved at mixe stilarter af både gammelt og nyt. Prisklassen på møblerne svinger meget efter stand, alder og arkitekten eller designeren bag antikviteten, men du kan altid komme med et bud.

Fordelene ved at købe et antikt møbel, billede eller andet er:

  • Du får et unikt produkt med sin egen historie
  • Mange, ellers utilgængelige, designklassikere er tilgængelige
  • Muligheden for at investere i et produkt, der kan stige i værdi
  • Du kan finde komplementerende varer til arvedele

Når du køber en antikvitet hos Lauritz.com, har du forskellige muligheder i forhold til levering eller afhentning. Ved køb af mindre varer, kan du vælge forsendelse med post. Større antikviteter kan sendes med den faste transportpartner. Alternativt er du velkommen til at hente din vare selv på aktionshuset eller få en anden med fuldmagt til at gøre det. Du kan læse mere om levering på hjemmesiden.