Møbler

Hold årets fedeste fest

819Views

Har du snart fødselsdag, eller har du meldt dig til at været vært til årets nytårsfest? Så kan denne guide være det, du mangler. Hvis du ikke helt kan finde ud af, hvor du skal starte, og hvilke overvejelser der er vigtige at have med, får du nemlig svar her.

Overnatning eller ej?

Ikke alle gæster bor altid i nærområdet, og derfor er det vigtigt at tage hensyn til dem. Du kan tage hensyn til gæster langvejs fra ved at tilbyde dem et sted at overnatte, så de ikke skal risikere at skulle tage en dyr taxa hjem. For eksempel kan du med en sovesofa åbne op for, at gæsterne kan sove hos dig, når aftenen er omme – det sparer både tid og penge, og så er du også sikker på, at dine gæster ikke finder en anden fest, der er nemmere at deltage i.

Detaljerne, der bærer festen

At en fest bliver en succes eller fiasko er i høj grad noget, der bliver afgjort ud fra små detaljer, som gæsterne lægger mærke til. Det kan for eksempel være:

  • Renhed

At omgivelserne til festen er rene, er et afgørende punkt, der kan få festen til at briste eller bære. Med rene omgivelser er du sikker på, at gæsterne ikke falder over en pude eller at pladsen pludselig bliver for trang.

  • Pynt

At der er pyntet godt of flot op er også et punkt, der er vigtigt at have med – relevant pynt giver festen sjæl, så der ikke er nogle af gæsterne, der glemmer, hvorfor de egentlig er der.

  • Overskud og service

At du kan vise overskud er også betryggende for gæsterne – og når du samtidig kan servicere dem, så de altid har noget at drikke eller spise, er du også sikker på, at de føler sig godt til rette.