Bolig

Udskift dine radiatorventiler med termostatstyrede radiatorventiler

1.06KViews

Annonce: Dette indlæg er sponsoreret indhold.

Hvis du har en ældre radiator i din bolig, så kan der være op til flere fordele ved at skifte din radiatorventil ud med en nyere, mere moderne ventil. Det er i høj grad noget, der gør sig gældende, hvis du vælger at skifte den ud med en termostatstyret radiatorventil, der tilmed også er udstyret med en form for rumføler.

Det kan lyde nemt at vælge en ny ventil, hvis det er på tide at skifte én eller flere ventiler ud på én eller flere af de radiatorer, du har i din bolig. Der er dog stadig en lang række forskellige faktorer, du skal sørge for at tage op til overvejelse, når du skal købe en ny radioventil. Derfor skal dit valg også træffes med stor omhu.

Derfor bør du vælge en radiatorventil med termostatstyring

Siden Danfoss i sin tid opfandt den første radiatorventil med termostatstyring, er der sket rigtig meget på denne front. De mange ventiler på markedet er kun blevet mere og mere avancerede. Det betyder også at du i dag kan vælge blandt en lang række forskellige typer – og derfor også kan finde noget for lige netop dig.

Det er en god idé at du skifter din ventiler ud til en sådan ventil, da de er udstyret med en rumføler, så de hele tiden kan sikre et godt flow i dine radiatorer. Du vil derfor hele tiden få en konstant temperatur i hvert af dine rum. Derfor er du ikke nødt til at gå og regulere dine radiatorer i henhold til vejret og deslige.

Ikke nok med det, så er langt de fleste af disse ventiler også udviklet med henblik på at udnytte energien så optimalt som muligt. Hvad det betyder er at du vil få mest muligt varme for pengene. Hvis du gerne vil have en radiatorventil, der er energibesparende, så er det derfor en ventil med termostatstyring, du skal vælge.

Hvilke termostatstyrede ventiler findes der?

Der skal ikke være nogen tvivl om, at du kan finde en lang række af denne type ventiler på det danske marked. Du skal derfor ikke frygte for, om du kan finde én, der passer til din radiator. Et godt bud er dog at tage t kig på en Danfoss RA-DV. Det er nemlig én af de førende muligheder, du kan finde på det danske marked.

Her er der nemlig tale om en dynamisk radiatorventil, der kan give dig mulighed for effektiv termostatstyring med termostatfølere. Dertil kan den også bryste sig af at have en indbygget trykregulator, så du dermed helt kan undgå at den maksimale gennemstrømning af vand ender med at blive oversteget.

Hvis den ikke passer til din radiator, så findes der heldigvis mange andre termostatstyrede ventiler.