Bolig

Trænger stuens indretning til fornyelse? Så læs her

848Views

Synes du, indretningen i din stue trænger til lidt fornyelse? Forandring fryder, og du behøver ikke at skifte alle stuens møbler ud for at skabe forandring. Faktisk kan du blot ændre nogle små ting i din stue for at give rummet helt nyt liv. Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan give indretningen i din stue et frisk pust.

Skift belysningen i stuen

At have god belysning er en vigtig del af stuens indretning. Derfor kan du nemt skabe en helt ny atmosfære i stuen ved at skifte belysning. Skift evt. dine lamper ud med nogle nye, som både er stilfulde og som giver en god belysning. Vælg en flot og klassisk loftslampe i en frisk farve for endnu mere forandring. Eller vælg en gulvlampe i tidsløst design for at skabe ekstra hygge i stuens små kroge. Gå på opdagelse her og find den lampe som passer bedst til din personlige indretningsstil.

Ombetræk dine møbler

Måske er dine møbler i en fin stand men trænger til nyt betræk? Så kan du nemt ombetrække dine nuværende møbler. Det giver rummet et helt nyt liv, uden at du behøver at købe nye møbler. Du bestemmer selv, hvilket betræk du ønsker på møblet. Vælg en neutral farve for et klassisk, tidsløst look eller vælg et farverigt betræk for at gøre møblet endnu mere personligt.

Lav en billedvæg

Det er yderst populært for tiden at lave en billedvæg. Og det er ikke uden grund. En billedvæg er nemlig en unik mulighed for at pynte stuens væg med dine yndlingsbilleder. Nogle vælger udelukkende familiebilleder, mens andre vælger naturbilleder. Det er kun din fantasi der sætter grænser, og du kan kombinere alverdens billeder. Det kan dog være en god ide med en rød tråd gennem væggens billeder for et mere roligt udseende.