Bolig

Skab den rette belysning med en lysdæmper

844Views

Er du på udkig efter ny belysning til din bolig? Det kan være svært at finde den rette belysning til boligens forskellige rum. Hvert rum i hjemmet har en særlig funktion, og derfor skal belysningen også helst passe til rummets funktion. Herunder får du gode råd til, hvordan du vælger den rette belysning til de forskellige rum i dit hjem.

Stuen:

Stuen skal være et rart og hyggeligt sted, hvor du og din familie kan have nogle hyggelige stunder. Der skal både kunne være lyst, hvis I skal spille et brætspil, mens der også godt må være en afdæmpet belysning, når I skal se familiens yndlingsfilm. Med en lysdæmper har du altid den rette belysning, hvilket gør lysdæmperen ideel til stuen. Med en lysdæmper bestemmer du selv, hvor afdæmpet lyset skal være. Lysdæmperen kan fungere sammen med en pendel eller andre flotte lamper. Køb en lysdæmper her.

Køkkenet:

I køkkenet skal der helst være en god belysning, både når du skal lave mad og bage kager. Derfor er spotlamper en god løsning til køkkenet. Spotlamper giver et bredt fordelt lys til køkkenet. Også spotlamperne kan bruges sammen med en lysdæmper. Derfor kan du også i køkkenet selv regulere belysningen af rummet med en lysdæmper.

Badeværelset:

Det kan være meget forskelligt, hvordan man ønsker belysningen i badeværelset. Nogle ønsker masser af lys, mens andre ønsker en mere afdæmpet belysning. Begge kan have sine fordele. Et godt bud på en perfekt belysning til badeværelset er spotlamper i sammenspil med en lysdæmper. På den måde kan badeværelsets brugere selv regulere belysningen.

Entreen:

Hvad end du har en stor eller lille entre, kan et par flotte lamper pynte i entreen. Er din entre i ægte skandinavisk stil, kan du give den gas med lyset. Er stilen nærmere varm og romantisk, kan du nemt have en afdæmpet belysning. Dette kan du let justere med en smart lysdæmper.