Bolig

Sengen er soveværelsets kronjuvel

932Views

Vi tilbringer omtrent en tredjedel af døgnets 24 timer i sengen, hvilket vil sige, at en tredjedel af vores liv går med at sove. Dermed er det selvsagt vigtigt, at sengen lever op til en række funktionelle krav, så du kan få dig en fantastisk nattesøvn. Hvis du samtidig går en smule op i indretningen af dit hjem, og herunder soveværelset, skal sengen også gerne efterleve nogle visuelle krav, da sengen i høj grad er med til at give soveværelset karakter og personlighed. Hvis du læser med her, kan du forhåbentlig blive en smule klogere på to af de mest populære sengetyper på markedet.

 

Kontinentalsengen – æstetisk komfortkonge

Der findes utallige sengeløsninger på markedet, hvilket kan være ganske uoverskueligt at hitte rede i. En af de populære sengetyper, som man med rette kan slå et slag for, er kontinentalsengen, der både kombinerer komfort og æstetik på bedste vis. Sengen består af tre lag, hhv. en underseng (boksmadras), en springmadras og en topmadras. Det ekstra madraslag er ensbetydende med et utrolig højt komfortniveau, og sengens karakteristiske højde tilbyder et flot og stilbevidst udtryk, der tager sig fremragende ud i soveværelset. Springmadrassen består af to kerner i ét betræk, så hvis du sover sammen med en partner, kan I sagtens få hver jeres madrasfasthed og altså tilpasse jeres søvn individuelt.

 

Elevation – personlig søvn

Hvor kontinentalsengen må siges at tilbyde den mest luksuriøse søvnoplevelse, kan elevationssengen imidlertid tilbyde den største grad af personligt tilpasset søvn. Med indbygget motor og dertilhørende fjernbetjening kan du selv justere hoved- og fodender efter ønske. Elevationssengen giver måske ikke samme æstetiske pift til soveværelset, men til gengæld kan gravide og folk med ryg- og lændesmerter nyde godt at muligheden for personligt tilpasset støtte. Hvis du overvejer du at investere i en ny seng, tilbyder Bedre Nætter et stort udvalg af de to beskrevne sengetyper samt en masse andre sengeløsninger.

Skriv et svar