Bolig

Få et skinnende nyt tag eller terrasse

860Views

Synes du, at der er kommet lidt for mange alger på dit tag, din terrasse eller facaden på dit hus, kan du nemt løse problemet med en algerens fra AlgeKvit. De giver i øjeblikket prisgaranti på algebehandling – så derfor er det bare at springe ud i det. Resultatet vil hurtigt kunne ses efter første behandling.

 

Vedligehold dit tag

Med en årlig algerens plejer og vedligeholder du dit tag på lige fod med dine sko og dit tøj, som du jævnligt giver en imprægnering. Det handler først og fremmest om at forebygge skader, som er med til at forkorte tagets levetid. Med algerens kan du forebygge vandgennemtrængning og frostsprængninger i taget samt undgå at tagsten eller tagplader bliver forskubbet.

 

Spar penge på længere sigt

Med algerens forebygger du, at dit tag bliver udsat for uheldige skader. Dit tag er et meget udsat område af dit hus, fordi det både er udsat for regn og frugt, men også varme og sol. Derfor er forholdene for alger og begroning optimal, og det bør bekæmpes. Med en algerens forbygger du, at der kommer til at ske voldsomme skader på dit tag, som vil betyde en større investering. Derfor kan det godt betale sig at investere i algebehandlinger, fordi det på længere sigt har en stor effekt på dit tags levetid.

 

Den nemme og enkelte løsning

Selvom det lyder som om, det er at springe over, hvor gærdet er lavest, er det faktisk det modsatte. Algebehandlinger er den nemme og enkelte løsning på at investere i dit tag, som er med til at forlænge dit tags levetid. Det handler nemlig om at pleje og vedligeholde det. Fordelen er også, at du får et tag, som nærmest ser nyt ud, samtidig med det du bliver fri for at rense dine tagrender for mos og alger.