Bolig

Få det rigtige overvågningssystem

896Views

Vil du gerne undgå, at der kommer indbrud i dit hjem, eller har du allerede oplevet et indbrud og dit nye dj-udstyr er blevet stjålet, så er det en god ide at begynde at finde det overvågningssystem, der passer til dig. Skal du have videoovervågning eller et alarmsystem, eller hvad med en hund? Vi giver her nogle gode løsninger til, hvordan du kan beskytte dit hjem.

Når uheldet er ude

Har du været udsat for et indbrud, og du har fået stjålet en masse af dit elektroniske udstyr, er det en god ide at have en forsikring, der kan dække det stjålne udstyr. Det er en indboforsikring, du skal have. Mange forsikringsselskaber udbyder indboforsikring, og det er op til dig, hvilken du skal vælge for, at du føler dig mest forsikret, også hvad du har råd til i dit budget. Når uheldet er ude, vil din forsikring dække det, der er blevet stjålet, så du har mulighed for at købe nyt. . Hvis du for eksempel har fået stjålet noget dj-udstyr, når du rejser rundt og er dj i landet, er det meget vigtigt at kunne få dit udstyr igen, men det kan være en ret dyr udgift at have efter et indbrud.  Derfor er det en god ide at være dækket af en indboforsikring, så du kan få dækket hele eller dele af dine udgifter til nyt dj-udstyr. Når du har fået forsikringspengene, kan du gå ind på djhuset.dk og finde dit nye dj udstyr.

 

Videoovervågning

Når du har prøvet at have haft et indbrud, kan du passende begynde at tænke på, hvordan du kan undgå, at det sker igen. Der findes forskellige måder at forebygge et indbrud på, og en af dem er videoovervågning. Der findes videoovervågning gennem din smartphone, så du kan holde øje , hvis der sker noget over din smartphone. Disse kameraer hedder IP kamera og er et kamera, du selv kan sætte op. Et IP kamera er koblet op til internettet så det kan overføre videoen til din smartphone gennem din netværksrouter, et IP kamera kan optage videoen og lagre det på et SD kort. IP kameraet kan kobles op på dit wi-fi så du kan have dækning ved hjælp af det trådløse netværk, det er en god ide at hvis du placerer IP kameraet i nærheden af din Wi-fi så skal du også have et strømstik i nærheden, så kameraet ikke løber tør for strøm. Hvis du gerne vil have videooptagelserne gemt i et stykke tid, kan det være en god ide at have en harddisk, hvorpå at du kan lagre videooptagelserne.

En anden videoovervågningsløsning er vildtkamera og kan bruges på et udendørs område på lang afstand. Det er primært egnet til landmænd og jægere, som gerne vil have dækket et stort område, men kameraet kan også bruges til almindelig videoovervågning, da det er et kamera der kører på batteri og som kan køre på batteriet i lang tid uden at du skal holde opsyn med det. Disse kameraer kan også optage i mørke da der er indbygget infrarød LED lys som er med til at kunne give bedre overvågninger om natten.

Det er primært IP kameraet man bruger til videoovervågning af ejendomme, men du kan med fordel også bruge et vildtkamera til overvågning, da de fungere rigtig godt om natten. Specialkamera.dk tilbyder videoovervågning til alle typer af situationer, ikke kun i hjemmet men også i trafikken, i form af bakkameraer eller dash cams som du kan sætte i din bil og som du kan bruge hvis der sker en ulykke. Så hvilken videoovervågning fra Specialkamera.dk vil være en god ide for dig at installere?

Alarmsystem

Specialkamera.dk tilbyder også andre former for overvågning, i form af alarmsystemer som du kan bruge sammen med din videoovervågning, da din videoovervågning ikke kan forhindre indbrudstyven i at komme ind i huset, men giver bare et billede af hvem det er der laver indbruddet.

Der findes også her forskellige alarmsystemer alt efter dit behov. Du kan få et alarmsystem der har bevægelsessensor som sætter en høj sirene i gang, som gerne skulle skræmme indbrudstyvene væk. Du kan også få et overvågningskamera med indbygget alarmsystem, som kan tilkobles din smartphone, så du bliver advaret hvis det skulle være nødvendigt.  Alarmsystemerne er generelt trådløse så du slipper for at have kabler liggende og et alarmsystem dækker op til 800 meter.

En sidste foranstaltning du kan have er en hund, da mange indbrudstyve vil tænke sig om en ekstra gang hvis de går ind i et hus med en større hund, især hvis hunden i forvejen står og gør af dem inden de overhovedet er kommet ind.