Bolig

Det kan være stressende at renovere sin bolig

939Views

Det er ikke nogen hemmelighed, at det er en meget omfattende proces, man vælger at gå igennem, når man vil til at renovere i sin bolig. Foruden at det tager meget lang tid, kan det også være hårdt både fysisk og psykisk. Og hvis man i forvejen har nogle ting, som man kæmper en smule med i sin hverdag, kan processen blot komme til at synes meget mere overskuelig. Især dem der er blevet udret for ADHD og autisme, kan have svært ved at sætte sig ind i alle de ting, som der foregår. Og netop derfor kan der være behov for nogle hjælpemidler, der kan imødekomme de specielle behov under en renovering.

De mange store beslutninger

Der er mange beslutninger, som man pludselig skal forholde sig til, når man vælger, at det er tid til, at ens hjem gennemgår en enten større eller mindre renovering. Man skal først og fremmest have et økonomisk overskud, der tillader processen, man skal finde ud af, hvad der skal laves, man skal måske have fat i nogle specielle tilladelser, man skal finde de rette håndværkere, og så skal man indstille sig på, at man for en stund kommer til at leve sit liv en smule mere anderledes. Det skyldes, at renoveringsprocesser af ens hjem ofte griber langt ind i ens hverdag. Og når det sker, kan man komme ud for, at der også er andre ting, som man skal forholde sig til.

Husk de specielle behov

Hvis man selv, eller en man kender, kæmper med for eksempel ADHD eller autisme kan der nemlig være en række andre ting, som det også er vigtigt, at man forholder sig til i processen. For sådanne personer kan processen synes mere besværlig og overskuelig, og derfor kan der eventuelt være behov for nogle hjælpemidler, der kan gøre den lettere at komme igennem.

Gør brug af en Time Timer

Her kan det for eksempel være en fordel med en hjælpende og effektiv Time Timer. En sådan kan bruges, når man skal bedømme, hvor meget tid der er tilbage af noget. Det vil sige, at man ikke behøves at være i stand til at kunne aflæse klokken for at vide, at der er enten kortere eller længere tid tilbage endnu. Disse kommer i en høj farveopløsning med fremhævede tal og et meget stille ur-værk. Og derfor er en Time Timer perfekt for de, som kæmper med for eksempel ADHD og autisme.

Brug Time Timeren i jeres omskiftelige hverdag med renovering og skab ro

Pludselig er det nemlig ikke så svært at bedømme, hvor meget tid der er tilbage, før malingen er tør, før håndværkeren får fri, og der igen kommer ro på og så videre. En Time Timer kan anvendes på et utal af måder, og derfor kan I i familien finde ud af, hvordan den synes mest anvendelig i forhold til den proces, I skal gennemgå med en omfattende renovering og de behov, som der hviler på den enkelte person.