Bolig

Bliv forårsklar med tidens største boligtendenser

1.21KViews

Når foråret så småt begynder at melde sin ankomst, bliver det for mange tid til at gentænke boligens indretning. Går du også med planer om at opdatere dit hjem med nogle af tidens boligtendenser, så kan du med fordel læse med her, hvor vi kigger på tidens største boligtendenser.

Indretning med jordforbindelse

Efter en lang periode der har været domineret af pangfarver og store grønne planter, vender tendensen nu til en indretning med solid jordforbindelse. Det bliver de sarte farver der vinder frem. Både i form af skønne pastelfarver, og de mere rå grå og brune toner der leder tanken hen på naturmaterialer. De store tropiske planter bliver også skiftet ud med mere subtile toner i form af tørrede blomster. Alt sammen passer det godt ind i tidens fokus på bæredygtighed og genanvendelse. Blomsterbutikkerne er allerede godt med, og fremstiller buketter der også gør sig godt når de tørrer ud. På den måde har du din smukke buket i meget længere tid, og det er jo svært ikke at synes godt om.

Organiske former

De skarpe kanter går samme vej som pangfarverne, og det bliver nu organiske former der kommer til at fylde i boligindretningen. Det har været længe undervejs, med møbler i rå naturmaterialer, kombineret med mere yndefulde detaljer. Som supplement bliver der nu også fokus på bløde former i brugskunsten. Det kommer til at ses i lysestager, vaser og kunstobjekter, at de vil sno, bue og bugte sig. Tendensen tyder i det hele taget på en meget taktil indretning, med materialer der kan føles og sanses ved berøring. De lidt grove naturmaterialer får selskab af fløjlen, som tager pladsen fra velour som den bløde finish.

Du kan altså let, og med få tiltag, gøre hjemmet forårsklar. Har du brug for lidt ekstra at shoppe for, kan du tage et sms lån online. Så er du hurtigt forårsklar med tidens største boligtendenser.

Skriv et svar