Andet

Skru op for rengøringen

1.54KViews

Efter corona har de fleste af os gjort lidt ekstra på rengøringsfronten. Mange arbejdspladser er begyndt at stille flere og flere krav til rengøringen. Nogle krav, som vi har taget med os ind i vores egne boliger og husstande.

Gode råd til effektiv rengøring

  • Rengør i den rigtige rækkefølge. Start med at støve af og afslut med støvsugning og gulvvask.
  • Anskaf dig nogle Lysol rengøringsmidler. Med en universalspray fra Lysol kan du hurtigt og nemt rengøre samt desinficere. Den fjerner effektivt genstridigt snavs og dræber aktivt 99,9% bakterier.
  • Husk også de steder, som man ikke altid lige kommer til. Det kan fx være computertasteturet, telefonen, stolearmlæn og lignende. Disse er nogle ting, som der kan sidde en masse bakterier på, men som vi ofte glemmer.

Gør dig gerne omhyggelig med rengøringen minimum én gang om ugen. Til daglig kan du godt nøjes med at tage de værste overflader, men det er vigtigt, at man kommer godt i bund jævnligt. Tag gerne en våd klud med Lysol rengøringsmidler og rengør overflader i køkkenet og badeværelset. Dette kan gøres lynhurtigt. Disse to rum er ofte de mest bakteriefyldte.

Gør rengøringen mere spiselig

Ofte kan rengøringen være en sur pligt. Men du kan faktisk hurtigt gøre det væsentlig sjovere. Skru højt op for din yndlingsmusik, mens du giver den gas med gulvvask og klude.  Du kan også kaste dig ud i en god lydbog eller en interessant podcast, så vil timerne pludselig flyve afsted.

Teamwork kan også være vejen frem. Inddrag gerne alle husstandens beboere og inddel i forskellige opgaver og rum. På denne måde kan I få rengjort huset på rekordtid. Gør gerne en lille konkurrence ud af det og sæt en præmie på højkant til den, som afleverer det flotteste resultat. Dette er også en god måde at få de mindste til at bidrage til rengøringen.