Andet

Gaveideer til familien

944Views

At give en gave viser, at man tænker på personen, og at personen har en betydning for én. Det behøver ikke at være en fødselsdagsgave eller en julegave – man kan lige såvel give gaven på en ganske almindelig tirsdag uden en særlig lejlighed. Men hvad kan man egentlig give til sin familie? Svaret er både enkelt og slet ikke enkelt: giv dem noget, de vil holde af. Dvs. at gaven kan være et objekt, som de ønsker eller har brug for, men det behøver den ikke at være. Den kan nemlig også være en spontan tanke, som et kort, der minder dig om personen eller måske en krukke med hjemmelavet småkager? Listen er uendelig – af den grund giver denne artikel en liste af gaveideer til nogle i familien.

Forældrene

De personer med størst indflydelse på os, er vores forældre. Det kan godt, at vi ikke tænker over det, men det er dem, der har opdraget os. Det er dem, der altid vil hjælpe os, hvis vi har brug for det. Det er dem, der vil elske os lige gyldigt hvad. Lad os derfor vise vores kærlighed tilbage til dem. I princippet skal der ikke meget til. Som barn og ung kan man kreere noget hjemmelavet. Som voksen kan man gå efter forældrenes interesser f.eks. kan faren få et stort udvalg af dykpumper, mens moren får et spaophold – eller omvendt.

Søskende

Har man småsøskende, ønskes der typisk legetøj, og slik plejer at være et hit. Hos ældre søskende er det lidt mere tricky, da de ofte selv kan købe det, de mangler og lyster. Derfor kan det være en god ide at gå efter oplevelsesgaver som en tur i Tivoli eller koncertbilletter til jeres yndlingskunstner/kunstnere. Man kan også forsøge sig med en aktivitet. Med det menes der, at du som person kan præge et andet menneskes interesser ved f.eks. at give et kamera, træningsudstyr eller en kogebog. Et sjovt brætspil kan også være en god gave.