Elektronik

3 tips til at finde en brugt bærbar

1.14KViews

Mange tror, at det skal koste mange penge, når de gerne vil købe en ny bærbar. Men sådan behøver det slet ikke at være. Det er muligt at finde en god brugt bærbar computer, hvis du kigger efter det online.

Du skal følge disse tre principper:

  • Køb gennem en hjemmeside som du finder troværdig.
  • Køb brugte computere som ikke har vanvittige rabatter.
  • Køb en brugt bærbar i god kvalitet.

Sådan finder du god kvalitet

Det sidste princip er vigtigt, da det giver dig mulighed for at finde en bærbar af høj kvalitet. Hvis du køber en MacBook Pro, som er 1-2 år gammelt, så er der stadigvæk tale om en god computer.

Når du vælger en bærbar, skal du ikke gå efter navnet, men se på hvad der er i den. Det siger vi, fordi du kan købe en MacBook Pro i en sparet og dyr udgave. Det betyder ikke, at den var dårlig, da den blev købt i sin tid, hvis den ikke var dyr. Men det er klart, at hvis den var fuldt opgraderet på købstidspunktet, så betyder det også, at det er en bedre computer 3 år efter.

Derfor er det vigtigt, at du altid kigger på hvilken slags ram, der er i den. Kig på processoeren osv.

Hvad hvis jeg ikke ved noget om det?

Heldigvis er det i dag let at finde gode råd. På internettet findes der en række fora, som kan give dig gode råd. Du kan ofte linke direkte til den bærbar, som du kigger på og så vil de fortælle dig, om den er noget værd.

Det er en fordel, hvis du kan skrive engelsk, for så kan du linke til en dansk hjemmeside uden at risikere, at andre køber den for næsen af dig.