Bolig

Skab velvære i hjemmet med en naturlig indretning

1.01KViews

At gå en tur i den skønne natur kan få dig til at stresse helt af og opnå en afslappet følelse. Hvorfor ikke tage den følelse med indendørs? Det kan nemt lade sig gøre ved at tænke naturen ind i din indretning. Med en naturlig indretning kan du opnå et stort velvære, og herunder får du nogle gode ideer til, hvordan du får naturen indendørs.

1.   Naturlig stemning med naturlige genstande

Ved at placere pyntegenstande lavet af naturtræ i hjemmet kan du skabe en hyggelig atmosfære. Lav fx dine egne fyrfadslysestager ud af træstammer. Sav en skive på ca. 5 cm af en træstamme og lav efterfølgende ét eller to huller i træet, alt efter hvor stor skiven er. Hullerne skal være lidt store end selve fyrfadslyset. Placer dine hjemmelavede lysestager rundt omkring i huset.

2.   Et trægulv giver den rette stemning

Vælg et trægulv til dit hus af naturtræ. Det giver en dejlig behagelig stemning og er super flot at se på. Vælg fx et sildebensparket for et elegant, klassisk look eller vælg et egeplankegulv for et rustikt og nordisk udseende. Find den træsort og den træsortering der passer bedst til dig og din personlige indretningsstil. Læs mere her.

3.   Plant naturen indenfor

Du kan skabe en naturlig stemning indendørs ved at indrette boligen med mange forskellige grønne planter. Vælg nogle flotte grønne planter som er beregnet til indendørsbrug og vælg gerne små minitræer for et ekstra naturlook. Vælg fx en stuebirk, væddeløber o. lign.

4.   Skab en billedvæg med naturbilleder

For en ultimativ naturoplevelse kan du lave din egen billedvæg med naturbilleder. Placer fx billedvæggen i stuen for at give rummet en dejlig, afslappet atmosfære. Du vælger helt selv, hvilke billeder du ønsker. Du kan fx vælge at mikse billeder af havet med billeder af skov. Kun din fantasi sætter grænser.