Bolig

Stearinlys er dårlige for indeklimaet

1.05KViews

Der er ikke noget, der er mere hyggeligt end at sætte sig godt til rette og vente på at se en god film. Man tænder nogle stearinlys, ligesom man også plejer at gøre, når man får gæster, når man har behov for at finde ro, og når man bare gerne vil føle, at man befinder sig inden for nogle hyggelige rammer. Når det så er sagt, så er de levende lys særdeles usunde for helbredet. Og på sigt kan de føre til for eksempel hoste og andre gener, der kan være med til at hæmme en i ens hverdag.

Udskift de levende lys med LED stearinlys

Og her er det faktisk lige meget, hvilke stearinlys der er tale om. Uanset om de er lavet af stearin, paraffin eller bivoks, så udsender de skadelige stoffer, som vi indånder. Det betyder, at man for sig selv skaber et dårligt indeklima, som kan have en indflydelse på ens generelle helbred. Det er der ikke nogen, der ønsker, og derfor findes der i dag en løsning på det problem. Online har du nemlig mulighed for at finde det, der kaldes for LED stearinlys. Det er lys, der fungerer via små batterier, og derfor er der ikke tale om levende lys.

Køb dine LED stearinlys online

Dog afgiver de stadig samme hyggelige effekt, der har at gøre med den flamme, der bevæger sig og det sarte lys. Det betyder, at du med LED lys kan få samme effekt, som du gør ved de normale stearinlys, dog helt uden at det påvirker dit indeklima negativt. Derudover slipper du også for den lugt af os, der kan opstå, især når du puster levende lys ud, idet du blot trykker på en knap eventuelt på en fjernbetjening, der følger med, og så er dine lys slukkede. Lyder det interessant? Så køb dem her.